Bibelen - Guds Ord er levende!   
    Søk i våre sider:
Forsiden abcomdetviktigste Det viktigste A Det viktigste B Det viktigste C Frelst eller fortapt? Å lese i Bibelen BBIF info, møter mv Aktuelt Ungdom Hands of Mercy SHALOM Norges Bibelkirke 
 
Forsiden > abcomdetviktigste > Frelst eller fortapt?

Frelst eller fortapt?

Er du klar over hvem du er - hva du er? Hva er frelse? Hvordan blir man en kristen?

Det viktigste spørsmålet et menneske kan stille!

Den viktigste saken i livet for hvert enkelt menneske!

Det får konsekvenser i livet, i døden, i Guds dom - og i evigheten.

Se Gud er min frelse! Jeg er trygg og frykter ikke! For Herren er min styrke og lovsang. Han ble meg til frelse! Jes 12,2-3

Når dette blir alvorlig og viktig for et menneske, da er det avgjørende at svaret på spørsmålet er riktig, det vil si at du får det svaret som Gud selv gir - og det finner vi i Bibelen, som i sin helhet er Guds sanne, troverdige og levende Ord!

Andersen_portrett.jpg Bibellærer Øivind Andersen (1905-1994) gir deg veiledning og Bibelens svar på dette spørsmålet klikk her.   (Kun 12 min. - hør gjerne to ganger!)   (fra Norea radio, Danmark)

Tekst til lydopptaket: Her!   (lenke fra Kommentar-avisa.no)

..


">.

Kjære Herre Jesus Kristus, - jeg tar imot deg - og det du har gjort for meg. Klippe, du som brast for meg - på Golgata kors, la meg skjule/gjemme meg i deg! Jesus, Guds lam, jeg kommer til deg, just som jeg er.


Den som kommer til meg, vil jeg slett ikke støte ut. Joh 6,27 

Alle dem som tok imot Ham, dem gav Han rett til å bli Guds barn, de som tror på hans navn.  Joh.1,12

Den som har Sønnen, har livet. Den som ikke har Guds Sønn har ikke livet. 1. Joh.5,12Sola Scriptura - Sola Gratia - Sola Fide - Soli Deo Gloria!