Bibelen - Guds Ord er levende!   
    Søk i våre sider:
Forsiden abcomdetviktigste BBIF info, møter mv Aktuelt I Bibelens lys Israel Landet Israel Nyheter, aktuelt Dokumentasjon facts Mediekampen Gaza fakta Judea og Samaria Vestbredden Antisemittisme og antisionisme Holocaust - Shoah Det jødiske folket Norway Israel and the jews Arkeologi Forsvar for Israel Kristen sang og musikk Diverse - apologetikk Advarsel villfarelse Ungdom Hands of Mercy SHALOM Norges Bibelkirke 
 
Forsiden > Aktuelt > Israel > Mediekampen

Mediekampen - og mediekrigen mot Israel og antisemittisme

Profesjonell, seriøs journalistikk har som oppgave å formidle fakta, formidle sannheten - og følge skikkelige rutiner og ha en personlig integritet og ærlighet i virksomheten.

Den vesle jødiske staten Israel rammes daglig i verdens media av løgner, usannheter og halvsannheter som fremstiller Israel i et negativt lys. Dette kan dokumenteres av de som kjenner til historiske og aktuelle fakta, se bl a denne siden m/lenker. Denne anti-Israelske/anti-sionistiske holdningen er egentlig den gamle og ondskapsfulle antisemittismen, forkledd under dekke av å kritisere staten Israel.


FAKTA og aktuelt fra Israel fra noen troverdige kilder: IDF IDF HER HER HER HER  Se også her

Nå er de i gang igjen      Søkelys på norsk media og antisemittisme (inkl. Israelhat) i Norge

Caroline Glick  Jerusalem Post) Analyser og kommentarer om Israel og forholdet til midt-østen, Europa og USA. HER.

Ivar Fjeld: News that matters HER  Note: Hitler and Goebbels: Flash mob and todays worlds anti-Israel flashmob 

Frontpage-magazine HER ( David Horowitz freedom center)           Document.no        Norway, Israel and the jews       

IDF blogg gir fakta, info, nytt og bakgrunn. Seriøs og etterettlig fakta fra det israelske forsvaret.


">.

.

"We con the world" - Vi lurer verden/styrer verden ut av kurs (con evt conquer)

Tyrkisk "Hjelp til Gaza" sang med Kaptein Knivstikk og venner på Gaza-konvoien:

Mest sette versjon over 2,5 millioner visninger på en uke - så ble den stoppet av Youtube - og Israels fiender.

Videoen vises imidlertid fortsatt - andre kopier er lastet opp:

">.

.

From Latma satire (Producer: Caroline Glick)

  .


Sderot Gaza Israel  Sderot Media Center

Verden fordømmer Israel nok en gang, og kommer med løgnaktige beskyldninger mot den jødiske staten.

Media fremstiller virkeligheten som om Israel stopper fredelige mennesker som skal gi mat til palestina-araberne i Gaza.

Mange løgner:

Er dette fredelige mennesker?

Fredsaktivister Peaceactivists Gaza IDF Israeli boarding ship flotilla terrorists muslims mai 2010

">.

.

ISRAEL ER I KRIG

   Det synes som om verden ikke forstår at Israel er i krig, - krig med Hamas, krig mot terror. Det hadde vært rimelig at verden hjalp Israel i denne krig. Men i steden for å angripe terroristene, blir terroristene støttet og hjulpet, og offeret: Israel angrepet.

   Det er Hamas som har herredømme i Gasa. Før, etter og midt under det brutale bakholdsangrepet som Israel opplevde da de prøvet å stoppe den såkalte ”nødhjelps-konvoyen”, eller ”freds-skipet” som sa de kom med kjærlighet, men viste seg å være et krigs-skip, ble Israel angrepet av mange raketter fra Gasa og flere infiltrasjoner av palestina-arabiske terroriste!. Ingen i verden hadde medfølelse eller følte kjærlighet til Israel da.

   Dette skjer etter at Israel har evakuert Gasa, ødelagt sine flotte oppbyggede samfunn der, synagoger, og gravet opp sine døde. Gasa er jøderent! Daglig blir Israel angrepet av terrorister. Mens skipet  Marmara-dramet foregikk satt tusenvis av israelske borgere fulle av angst i bomberom i Syd-Israel, og skoler og barnehager var stengt i flere timer p.g.a. raketter og infiltranter fra Gasa. Tre terrorist-infiltranter  var blitt oppdaget, og Israel visste ikke hvor mange flere det kunne være. Men ingen i verden brydde seg om at israelere, jødiske voksne og barn satt livredde i bomberom i flere timer!

   En hyklerisk verden gikk ut mot Israels militære operasjon.”freds-skipets” klare hensikt var å bryte Israels stenging av Gasa havn.

   Når israelske sivile blir angrepet og myrdet i sine hjem, på skolene og i sine biler på veiene er det ikke noe møte i FN. Når Det Røde Kors ikke får besøke den israelske kidnap-pede soldat Gilad Shalit, som blir holdt helt imot internasjonal lov, holdt i et fangehull av Hamas i Gasa, sier verden ikke noe. Han er nå holdt i 4 år. Dette var en klar krigs-handling og helt imot internasjonal lov.

   Fordi Israel er i krig med Hamas, og stengte havnen til Gasa når Shalit ble tatt, så har Israel full rett til denne sjøblokkade,, - ifølge inter-nasjonal lov.

   Derfor hadde Israel også full rett til å stoppe skipet, som  dog hadde fått tilbud om å ankomme Ashdod med sin ”humanitære hjel”. Men åpner Israel denne havn vil det bli en havn for Iran, sa Israels statsminister Netanjahu. Storbyen Askalon ligger 10 km fra grensen til Gasa, og bare 60-70 km fra Tel-Aviv. Israel må for sin sikkerhets skyld kunne kontrollere de våpen som Hamas prøver å smugle inn til det område de kontrollerer.

   Staten Israel er i en overlevelses-krig. Israels tapre soldater, som ble slått, kidnappet og skutt mot, var tapre Marine-soldater som sto overfor bevæpnede barbariske villmenn som prøvde å myrde dem på tross av Israels freds-budskap. Av disse 700  pas-sasjere var det over 50 tyrkiske kriminelle leiesoldater kledd i skuddsikre vester, uten pass eller identitets-papirer og med 10.000 dollar i sine lommer!

   Men det er ikke første gang Israels fiender prøver å forbanne jødene! Spåmannen Bileam ble bedt av Balak, kongen i Moab, om å gjøre det samme. Men alle de 4 forbannelser ble til velsignelser over Israel. 4. Mos. 23-24. La oss be om at også dette barbariske angrep til sist blir til velsignelse for det jødiske folk.

G.W.

 

 

”FRIHETSBÅTEN” ”FREEDOM FLOTILLA

MARMARA-SKIPET

seiler for HAMAS og Al-Qaida

ET BRUTALT BAKHOLDSANGREP

   Båten ble kalt en ”humanitær misjon”, men var en politisk provokasjon mot Israel.

Nei, dette var ingen ”nødhjelps-flåte”, som Aftenposten påsto.”

   For det første må vi være klar over at det slett ikke er noen humanitær nød i Gasa.

    De 7 båtene som gikk ut fra Tyrkia hadde flere dager i forveien fått klar beskjed om at de ikke ville få komme inn til Gasa havn, men til Ashdod. Der kunne all den humanitære hjelpen blitt losset og ført land-veien til Gasa, som bare ligger rundt 50 km lenger syd. Til nå har humanitær hjelp blitt fraktet land-veien helt siden Hamas overtok i Gasa for over 2 år siden. Gasa er en terrorist-stat, kontrollert av terror-organisasjonen Hamas og kalt Hamastan. Fordi så mye sprengstoff, våpen og bomber alt har blitt smuglet inn i denne terror-stat, har sjøveien til Gasa vært stengt. Israel må kontrollere at ikke ennå mer av de farligste våpen kommer inn dit., og at det ikke blir en havn for IRAN!

   I Ashdod havn hadde Israel gjort klar 3 store telt hvor de ville ta imot alle de 700 såkalte ”hjelpe-aktivistene”. De som overga seg frivillig ville bli deportert direkte fra Ben-Gurion-flyplassen og sendt hjem på Israels bekostning, de som eventuelt gjorde motstand ville bli arrestert. Dette hadde Israel gjort klart gjentatte ganger til skipene.

    Da hovedskipet Marmara prøvet å nærme seg Gasa fikk de beskjed fra Israel at de måtte stoppe. Da det ikke kom noe svar fikk Israel beskjed om at 20 mann ventet på dem på det øverste dekk hvor et helikopter skulle fire ned sitt første team av Flotilla 13 enheter. Båten ville ikke skifte kurs. Den opprinnelige plan var å gå i land på det øverste dekk, og derfra løpe opp til kapteinen og gi han ordre om å stoppe skipet.

  Israels offisielle antok at passasjerene ville vise litt motstand, og mulig litt vold, - men var helt uforberedt på det som møtte dem. Det første repet som soldatene brukte for å fire seg ned på skipet ble rykket vekk av aktivistene, og så bundet til en antenne med håp om å få den nedfirede mann til å falle ned, og om mulig få angrepet helikopteret. Likevel bestemte Flotilla 13-kjemperne å fortsette.

   Andre marine-båter nærmet seg en etter en. Likevel hendte det uventede. Passasjerene som ventet dem på dekk kom mot dem med køller , slyngeskudd med klinkekuler som de slo løs på soldatene med ettersom de kom firende ned på dekk. En etter en ble de israelske kjemperne kneblet, fakket og skamslått selv om de prøvet å kjempe tilbake. Men deres ulykke var at de var ikke utrustet til å stå imot dette. De små sminkeball-riflene (geværene) som isralerne hadde, gjorde tilsynelatende ikke inntrykk på terroristene (”human-aktivistene!”) som bare fortsatte å slå og til og med rive fra israelerne deres våpen. En soldat som kom til hjelp for en kamerat ble kapret av opprørerne og fikk store skader. Bare kommandørene var utstyrt med gevær, men ble fortalt at de bare skulle bruke dem i en livstruende situasjon. Når de landet på båten skrek de til hverandre, ”ikke skyt, ikke skyt!” – selv om de ble slått skrekkelig.

    Marine-soldatene var klar til å møte politiske aktivister i en protest, men ikke trenet til gatekamp. De hadde bare tillatelse til å bruke sine våpen under ekstreme omstendigheter.

Det viste seg senere at av de 700 pasasjerer var det 50 godt trenede tyrkiske leiesoldater. Disse var utstyrt med skuddsikre vester, gassmasker, uten pass eller identitetspapirer men med 10.000 dollar i sine lommer!

  Israels Plan var å løpe opp på bryggen og overta båten. Det ble umulig til og med når ennå et nytt mannskap av soldater ankom. ”Kast stun-.granater”, ropte en kommandant fra Flotilla 13s som ledet operasjonen. Marine-sjefen var ikke langt unna i en speedbåt som hørte til Flotilla 13 med styrker som forsøkte å klatre ombord bak på skipet. Styrkene kastet stun-granater, men opprørerne på det øverste dekk  bare økete med 30 mann ved den tiden, og fortsatte å slå på de 30 kammandantene som fortsatte å gli ned på dekk fra helikopteret. Da var det at en angriper klarte å fakke en israelsk kommandant, rev fra han hans gevær, og kastet han ned til et lavere dekk, 10 meter ned. Soldatene fikk alvorlige hodeskader og mistet bevissthet.

    Først etter denne hendelsen var det at Florilla 13-troppene fikk tillatelse til å fyre av sine våpen. Kommandanten tillot det, og soldatene begynte å skyte mot angripernes ben. Men i mellomtiden hadde angriperne begynt å skyte på israelerne. ”Jeg så tuppen på en rifle stikke fram fra en trappoppgang”, sa en kommandant. ”Han skjøt først mot oss, og så skjøt vi tilbake. Vi så ikke om vi traff han. Vi lette etter han etterpå, men fant han ikke.” To soldater fikk skudd-skader i sine knær og i magen etter at opprørerne skjøt mot dem. Rett etterpå ble ennå en kommandant også skutt i kneet. Senere så soldatene at pasasjerene kastet sine våpen på sjøen. Dette ble bekreftet av skipets tyrkiske kaptein.

   Etter at Israel klarte å overta skipet ble det funnet mange andre mordvåpen ombord. Skipet ble ført til Ashdod der både ”Freds-aktivistene” og deres ladning ble  undersøkt.

 

    Israels første store feil var at de trodde at pasasjerene virkelig var politiske aktivister og medlemmer av en humanitær gruppe som søkte en politisk provokasjon, men ikke ville ty til brutal vold. Israel visste ikke på forhånd hva slags mennesker dette var og heller ikke hva slags våpen de hadde. Styrkene som ble firt ned fra helikopteret var få; bare noen få dusin, ikke nok til å stride imot den store gruppen som ventet dem. Den andre feilen var at de israelske kommandantene ikke tok alvorlig nok det faktum at en gruppe av menn ventet på soldatene på det øveste dekk. Om de hadde visste dette kunne de ha brukt tåregass og røyk-granater fra helikopteret som hadde skapt en scene som hadde gjort det mulig å utføre sin misjon uten at noen døde, og uten at kjemperne falt rett inn til opprørernes hender, og resulterte i 9 døde og 38 sårede av terroristene og 7 alvorlig sårede israelske soldater. De sårede ble brakt til flere forskjellige sykehus rundt i Israel, - inklusiv de 7 sårede israelere.

   Aruts Sheva skrev bl.a.: ”Marinen var forberedt på å møte anarkister, men møtte i steden terrorister.”

   ISRAEL BLE NARRET  og falt rett ned i snaren, fordi de var naive, og trodde det mannskapet hadde sagt: at de bare ville gi humanitær hjelp!

 

HVORFOR BLOKKADE?

Grunnen til sjøblokkaden inn til Gasa er følgende: Blokkaden har vært i effekt siden Israels soldat Gilad Shalit ble kidnappet av Hamas for snart 4 år siden. Dette var en krigshandling som ble fulgt av  en mengde rakett-angrep mot Israel fra Gasa. Shalit har blitt holdt mot internasjonal lov uten tilgang en gang fra Røde Kors. Ingen har fått besøke han.

 

”20 MENNESKER KASTET MEG OVER BORD”

Vitnesbyrd fra flere av de israelske kommando-soldatene, som ble overfalt av kriminelle leiesoldater, kommer nå med sine vitnesbyrd ettersom de kommer seg fra sine sår. En forteller at han ble kastet ned fra et dekk til et annet – 10 meter! Kommandant nr. 15, S. og den siste som landet fra Flotilla 13, forteller bl.a.: (J.P. den 4. juni). ”Da jeg landet på øverste dekk landet jeg på en slagmark. Jeg så tre av mine kamerater ligge der. En var bevissløs, slått med en jernstang i hodet og fått brudd på hjerneskallen, en med skuddsår i magen, og en tredje med skudd i kneet. Han ble straks angrepet av, noe IDF kalte en ”mob av leisoldater”. Han forsto at han måtte ta ledelsen, og få hjelp til alle de sårede.

Angriperne hadde alt snappet to geværer fra israelerne, og sto klar til å skyte på en av hans kamerater da han kom. Kommandant S. Sa han så hatet til terroristene i deres øyne. Da han så at en terrorist siktet rett på en av hans kamerater med gevær tok S. sitt gevær og skjøt 6 terrorister. En av hans kolleger fikk skutt  3 andre. ”Dette var trenede soldater, antagelig trenet i Afganistan eller Pakistan”, fortalte han til J.P. Terroristene hadde alle Motorola kommunikasjons-utstyr så de kunne stå i kontakt med hverandre.

”Vi hadde ikke noe valg”, sa S. ”Vi skjøt i selvforsvar.” Siden ble denne kommandant storlig rost for sin dyktighet, sitt mot og besluttsomhet, og sin hjelp til de sårede. Tomme hylster til våpen ble funnet ombord. Den tyrkiske kapteinen bekreftet at pasasjerene hadde kastet våpnene overbord da de forsto at de var overmannet

Overnevnte mottatt 6. juni 2010 fra Gro Wenske i Israel, Sjømannskirken i Haifa, Stiftelsen For Bibelen og Israel.


Apropos:

Bileam: Om at blive betalt for at forbande Israel.

Fra Lighthousetrailsresearch.com/
4. maj 2010.
Af Bill Randles.

”Jeg vil velsigne dem, der velsigner dig, og den, der forbander dig, vil jeg forbande. I dig skal alle jordens slægter velsignes” 1. Mos. 12,3.

”Kom derfor og forband dette folk for mig, for det er stærkere end jeg; måske kan jeg så slå det og jage det ud af landet. Jeg ved jo, at den, du velsigner, er velsignet, og den, du forbander, er forbandet.” 4. Mos. 22,6.

Måske er den mest misforståede beretning i Bibelen den om Bileam, den hedenske profet. Når den bliver fortalt, er det som regel i forbindelse med moral - udelukkende en advarsel imod grådighed i tjenesten. Kærlighed til penge er faktisk en del af historien - samt faren for falske profeter og korrupte præster. Men på det sidste er jeg begyndt at indse, at der er en eskatologisk dimension i denne historie, som alt for ofte ikke bliver værdsat. Det er forbløffende, hvor aktuel og relevant historien om Bileam i virkeligheden er i dagens geo-politiske situation.
MER HER: Nytt i natten, dansk blogg

Våpen ombord

">.

Er det matmanger og hungerkatastrofe i Gaza?

Se her og her

Hamas stopper hjelpesendinger fra "hjelpe/freds"-båtene som ble ført til israelsk havn. Hamas tillater ikke forsyningene å komme inn til Gaza-stripen. HER 

Hvorfor sier ikke NRK, TV2 og norske aviser noe om dette?

Hvorfor vil ikke media avsløre ondskapen til terroristorganisasjonen Hamas som styrer på Gaza-stripen?

Når media ikke gjør dette, blir media en del av løgnen og uretten mot Israel.

.

Hindrer Israel mat-transport til sivile palestina-arabere gjennom grensen fra Israel til Gaza?

Siden Israel 18. januar 2009 avsluttet sin forsvarsaksjon mot de islamittiske terroristene og rakettangrepene fra Gaza, har Israel sluppet gjennom 944,808 tonn med hjelp og 133,961,636 liter drivstoff er blitt levert til Gaza-stripen.

Ukesammendrag for forsyner til Gaza-stripen fra Israel 

 2 -8 Mai 2010:
-
 714 trailerlaster (17,060 tonn) med varer ble kjørt til Gaza Stripen.
- 1,535,777 liter tung-disel til kraft-stasjonen i Gaza og  293,796 liter til transport, og 917 tonn med husholdningsgass ble levert.
- 370 Gaza beboere kom til Israel for medisinske grunner og 93 kom til Israel for andre grunner via Erez Crossing/grenseposten.

9-14. Mai 2010:

637 trailerlaster (14 069 tonn) med varer overført til Gaza-stripen

810 209 liter tung-disel til Gaza-kraftstasjonen og 897 tonn med husholdningsgass levert.

781 Gaza-innbyggere kom til Israel for medisinske årsaker/behandling

16-22 Mai 2010:

523 trailerlast (13 517 tonn) med varer ble overført til Gaza-stripen

938 127 liter tungolje til Gaza-kraftstasjonen, og 645 tonn husholdningsgass (for komfyrer/matlaging) ble levert

281 Gaza-innbyggere fikk komme til Israel gjennom Erez grensestasjonen for medisinske grunner.

MER HER

Når skal NRK, TV2 informere om dette og vise dette? Hvorfor snakker de stadig om "Israels blokkade"? De lyver! De formidler USANNE beskyldninger mot den jødiske staten Israel.

Norges regjering må slutte å kreve at Israel skal heve blokkaden av Gaza. Israel slipper gjennom forsyninger, men kontrollerer og stopper leveranser som gjelder våpen og utstyr som kan brukes til våpen og terror-formål mot Israel.

 .

">.

.

IDF Israeli defense force

Miff Med Israel for fred With Israel for peace   ISRAELWHAT - Norway, Israel and the jews    

Norway, Israel and the jews

Anti-semitism and the anti-Israel lobby in Norway


Se oppslag    

.NORSKE MEDIER MIKROFONSTATIV FOR NORSK LEGE og HAMAS-FORSVARER. Forsvarte også terroren 11. september 2001. 


Dagenmagasinet og KARMEL nr 1 2009 under.

Gaza sykehus med Hamas Og Norske Leger

MEDIA VISTE TROLIG SKUESPILL SOM LIVREDNING

Tidligere student under Gilbert kommenterer:

Mads Gilbert GAZA Scoopthis 10 jan 2009 OGSÅ HER

MEDIA, politikere, hjelpeorganisasjoner (Norsk folkehjelp, Redd barna og Kirkens nødhjelp) i Norge beskylder Israel for å bombe sivile skoler i GAZA, og bevisst skyte og drepe sivile. Her er dokumentasjon på at beskyldningene er usanne:

Er norske medier vilige til å vise, informere og beklage den massive feilinformasjonen - og den ensidige informasjonen - i Israels disfavør?

Henrik Wergeland Julaftenen Jøden

Den norske Grunnloven fra 1814 forbød jøder å komme til Norge. Henrik Wergeland arbeidet aktivt for å fjerne denne ondskapsfulle og urettferdige "jødeparagrafen". Hans dikt Julaftenen om den gamle jøden Jakob ble en vekker for mange nordmenn. Les diktet her.

NRK med ensidig mediedekning - Israel i negativt lys

Ett av mange eksempler på NRK-Dagsrevyens skjeve og ensidige dekning av Midt-østen konflikten var søndag 14. desember 2008. Israel, og særlig soldatene ved kontrollpostene ved sikkerhetsmuren, ble fremstilt som ondskapsfulle som hindrer gravide palestinaarabiske kvinner å passere, som skyter mot gravide. ("De begynte å skyte. Jeg begynte å bø"). Dette er løgnaktig gjengitt og blir da forstått som at onde israelske soldater skyter på uskyldige gravide i ambulanse. 

Reportasjen gav ikke ett eneste sekund forklaring på Israels hensikt med sikkerhetsmuren, hvorfor Israels soldter må kontrollere alle menneskene. Ingen på Israels side fikk komme til ordet. En ensidig propagandafilm, med bevisst produserte effekter, lyder, klipp, kommentar-stemmeleie osv. Enda en gang lykkes NRK i å gi et ondskapsfullt (men løngnaktig) bilde av staten Israel og jødene. 

Sannheten_bak_masken.jpgBak masken: Norge er blandt de fremste vestlige land i spredning av Israel- og jødehat og forakt.

Les følgende punkter mottat fra Senter mot antisemittisme (SMA) v/ Erez Uriely, desember 2008:

1. EN OVERSETTELSE AV SIMON WIESENTHAL SENTERET (SWC) SITT BREV TIL STATSMINISTER STOLTENBERG,

Hr. Jens Stoltenberg
Statsminister
Pb 8001
0030 Oslo

Faks +47 2224 9500
statsministeren@smk.dep.no

Paris, 12. desember 2008

Hr. Statsminister,
Simon Wiesenthalsenteret er alvorlig bekymret for den økende ytringen av antisemittiske holdninger i Norge. Dette fenomenet har fått betydelig oppmerksomhet i en senere publikasjon: «Bak den humanitære masken: De nordiske land, Israel og jødene», redigert av Manfred Gerstenfeld, forord av MBD Gert Weisskirchen.

Jeg har faktisk nylig overrakt en kopi til Deres ambassadør ved FNs menneskerettighetsråd (UNHRC) i Genève.

Innenfor konteksten av vår forskning har vi blitt kjent med Otto Jespersens retorikk på TV2s «Torsdagsklubben» og som også, under dekke av pervers humor av Goebbels-typen, brant Det Gamle Testamente på sitt program. Siden den gang har han bare økt i sin motbydelighet.

Da jeg deltok på den første internasjonale konferansen av EUs kontor for grunnleggende rettigheter i Paris forrige mandag, viste jeg til Jespersens tre siste anti-jødiske fornærmelser, som ble påpekt av den Oslo-baserte Senter mot antisemittisme:

- 20. november 2008: «Jeg vil også benytte anledningen til å minnes alle de milliarder av lopper og flatlus som mistet livet i tyske gasskamre, uten å ha gjort noen annet galt enn å slå seg ned på personer av jødisk opphav.»
- 4. desember 2008: «Og for å være helt ærlig, har jeg knapt møtt en jøde engang. Men dette regner jeg med kommer til å endre seg nå som finanskrisa er i gang. For i likhet med mange andre så må vel jeg også ta meg en tur til pantelåneren etter hvert.»
- «Helt til slut vil jeg bare ønske alle norske jøder god jul. Nei, hva er det jeg sier?! Dere feirer jo ikke jul, dere. Det var jo til og med dere som hang Jesus opp på korset jo.»
To eksperter på ytringsfriheten sa at disse uttalelsene muligens er i strid med Europarådets konvensjon om hatefulle ytringer, der også Norge er medlem.

Den siste nasjonale rapporten om Norge var antageligvis i 2003, da Europarådets kommisjon mot rasisme og intoleranse (ECRI) ga mandat til undersøkelsen.

Vårt senter, som er en ikke-statlig organisasjon (NGO) med rådgivende status i Europarådet, foreslår at dets bok, med et særskilt blikk rettet mot Jespersen, vurderes å tas med i oppdateringen av den neste evalueringen de 47 medlemsnasjonene skal gjøre av hatefulle ytringer i Norge.

I mellomtiden, Hr. Statsminister, anmoder vi Dem om kraftig å fordømme Jespersen som en avviker fra norske verdier. Vi ber om at skyggene fra Quislingkollaboratørene skal blendes av den menneskelige storheten til Nansen og Nobel.

For at det skal skje, må Jespersen bli uglesett som en nasjonal paria.


Med all respekt,

Dr. Shimon Samuels
Direktør for internasjonale relasjoner


Kopi:
- Rabbi Marvin Hier, Grunnlegger og leder, Simon Wiesenthal Center, Los Angeles
- Rabbi Abraham Cooper, nestleder, Simon Wiesenthal Center, Los Angeles
- Thomas Hammering, leder for Europarådets menneskerettighetskommisjon, Strasbourg
- Isil Gachet, ledende sekretær, Europarådets kommisjon mot rasisme og intoleranse (ECRI), Strasbourg
- Dr. Manfred Gerstenfeld, Jerusalem senter for offentlige affærer, Jerusalem
- Erez Uriely, leder, Senter mot antisemittisme, Oslo


#######################################################

2. SWCS PRESSEMELDING OG ARTIKKEL OM JØDEHAT I NORGE.
Wiesenthal Centre's press release
Wiesenthal Centre in a letter to Norwegian Prime Minister Stoltenberg:
“Shun TV Comedian as National Pariah, an Aberration to Norwegian Values”
Paris, 12 December, 2008
http://tinyurl.com/5slyuq

#######################################################

3. EN RELEVANT ARTIKKEL I JERUSALEM POST.
Norway - a paradigm for anti-Semitism
Dec. 13, 2008
Manfred Gerstenfeld, Jerusalem Center for Public Affairs,
In The Jerusalem Post
http://tinyurl.com/633rw8

#######################################################

4.  Artikkelen om jødehat i norske karikaturer i vår tid.
Urielys artikkel “Jew-Hatred in Contemporary Norwegian Caricatures” har bidratt til debatten om jødehat i Norge. Den kan leses her
http://tinyurl.com/eu-car.
Jødehat i norske karikaturer er et kapittel i den nylig publisete boken “Behind the Humanitarian Mask: The Nordic Countries, Israel and the Jews”
http://tinyurl.com/5yt74rIsraels forsvarskrig mot Hisbollah, sommeren 2006: Dette innslaget dokumenterer skuespill og juks fra mennesker/Hisbolla-tilengere - og fra media/pressebyrå Reuters, AP under Israels forsvarskrig mot rakettangrepene i nord-Israel fra den islamistiske terrororganisasjonen Hisbollah i Libanon, Juli-august 2006. Se
her (ca 5 min).

her!

Les om antisemittisme og antisionisme.

Sderot_Media_Center Her, her og her! 

SE FAKTA!

">.

GAZA -  

ISRAELS FORSVARS KAMP MOT TERRORISTER OG MOT MEDIA

FAKTA OM MEDIEKRIGEN  

  Barna under Islam, HAMAS og Fatah .

.


For vi har ikke kamp mot kjøtt og blod, men mot maktene, mot myndigheter, mot verdens herskere i dette mørke, mot ondskapens ånde-hær i himmelromet. Efes.6,12
Sola Scriptura - Sola Gratia - Sola Fide - Soli Deo Gloria!