Bibelen - Guds Ord er levende!   
    Søk i våre sider:
Forsiden abcomdetviktigste BBIF info, møter mv Aktuelt Ungdom Guds timeplan Jesus og du Bibel og bønn Hva med Israel? Hvordan blir jeg frelst? Skapelsen creation Bibelbladet Hands of Mercy SHALOM Norges Bibelkirke 
 
Forsiden > Ungdom > Guds timeplan

Guds_frelsesplan_I.jpg

Som ungdom er du kanskje skole-elev eller student og har en timeplan. Den er full av undervisning med emner og stoff du skal igjennom de ulike dagene og klokkeslettene. Hvorfor? Fordi det er et mål at du skal fullføre skole/studietiden din med et godt resultat.

Den evige, allmektige Gud har også en timeplan, eller mer presis en overordnet Frelsesplan. I den forbindelse sier Bibelen en del om tider, år, dager og timer (det skal vi komme tilbake til!) Men vi vet ikke alltid år, dato og time i Guds plan, i allefall ikke om framtida - det sier Bibelen klart (Apg. 1,6-11). Men det som har skjedd - som skjer nå i vår tid - og som kommer til å skje - som Gud vil vi skal vite - det kan vi lese om i Bibelen! Bibelen er troverdig, fordi det er Gud som står bak! Det er tros-styrkende når vi ser at Bibelens profetier blir oppfylt! (Følg med videre på bbif.no sidene - så får du vite mer!)

Det er spennende å lese i Bibelen! Der lar Gud oss bli kjent med Han - og med oss selv. Og vi møter Jesus Kristus - Frelseren, Guds Sønn - den korsfestede og oppstandne! I dag kan du møte han! Hvor? I Bibelen - når du leser i den - med bønn i hjertet om at Jesus må møte deg i Bibelordet som du leser! Da er han hos deg, fordi Bibelen er Guds levende ord - og Herren Jesus Kristus lever! Les om et møte med Jesus her! 

.

.BLIR DU MED NÅR JESUS KRISTUS HENTER SINE OPP OG HJEM TIL HIMMELEN?

http://www.youtube.com/v/Ck6aji4bdWU&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&hl=en&feature=player_embedded&fs=1"> name="allowFullScreen" value="true">http://www.youtube.com/v/Ck6aji4bdWU&color1=0x234900&color2=0x4e9e00&hl=en&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344">Sola Scriptura - Sola Gratia - Sola Fide - Soli Deo Gloria!